Du kan være


👍Nyudnævnt leder, der har behov for sparring og et godt udgangspunkt for at opnå et konstruktivt lederskab


👍Mangeårig leder, der føler behov for ny inspiration til at fastholde dit talent


👍Ejerleder, der har et ønske om at styrke dine lederkompetencer og fastholde de bedste medarbejdere

Kvalificeret anvendelig lederudvikling


Hold start 30. august 2024


Kontakt mig, hvis du ønsker at få mere indsigt i lederudviklingsforløb.

Jeg har været operationel chef og uddannelseschef for 500+ ledere og medarbejdere.


I samarbejde med dig og din virksomhed stræber jeg efter at skabe en hurtig og samtidig vedvarende positiv effekt på dine lederegenskaber. Min tilgang involverer små, konkrete skridt, der dagligt sikrer succes. Vi bygger rammerne op, og de mange små skridt fører gradvist til vedvarende udvikling.


Når du indleder samarbejde med mig, får du mere end min mangeårige erfaring. Jeg er også certificeret stresskonsulent, og kan dermed støtte dig i at have fokus på at håndtere presset, og skabe en sund og produktiv virksomhedskultur. En af forudsætningerne for et succesfuldt forløb er, at vi tager kompleksiteten ud af processen, og sammen skaber en positiv, anvendelig og vedvarende udvikling.


I et lederudviklingsforløb hos mig indgår der både holdundervisning og individuelle forløb, sammen udvikler vi en individuel udviklingsplan til netop dine behov. Jeg har ingen færdige pakkeløsninger, da min erfaring er, at vedvarende lederudvikling skabes med udgangspunkt i den enkelte leder. At alle ledere skulle have et behov for al undervisning, er både tids- og omkostningsspilde.

Lederudvikling:


Hytek - Lars Juul

Hjørring Vandselskab - Arne Larsen

VP Nord - Rasmus Pedersen

AET- David Kjølby Larsen

Hjørring Elektro Service - Martin Nordenbæk

Sindal Varmeforsyning - Steffen Gram

Kunders anbefaling af Lederudviklingsforløb

Jeg fik defineret et mål og specificeret en plan for, hvordan jeg skal nå dette mål. Dette gav mig struktur på et område (min personlige karriereudvikling), der ellers har været præget af tilfældighed, og dette værktøj giver modtageren følelsen af kontrol, fremdrift og udvikling.

Lottes særlige evner som coach er kombinationen af på den ene side at være empatisk og tillidsvækkende og på den anden side evnen til at sætte sig ind i netop dét, der er helt særligt ved modtagerens situation (det være sig evner, begrænsninger, relationer og ydre forhold mv.)

Det er en oplevelse af at opnå sine konklusioner og delmål selv, hvilket er ekstremt tilfredsstillende, skønt man ved nærmere refleksion er umærket klar over, at konklusionerne og delmålene ikke var blevet opnået – eller i hvert fald ikke var blevet opnået nær så effektivt – uden den pågældende støtte og rådgivning.

Jeg har forstået vigtigheden af at arbejde struktureret og målrettet med alle aspekter af mit professionelle virke, også de forhold der vedrører mig selv og ikke ”opgaven”. Dette tror jeg også vil forbedre mine lederevner.

Jeg vil anbefale min coach til at yde talentudvikling af eksempelvis unge ledere/professionelle. Her har hun uden tvivl nogle særlige evner.

Et kursus ved Lotte er helt klart anbefalingsværdigt. Hun formår at gøre de forskellige emner håndgribelige og personlige, og sætter sig ind i de problemstillinger hver enkelt kursusdeltager står med. Lotte er en person med stor erfaring specielt inden for ledelse og håndtering af stress, som hun gerne deler ud af. 

Lotte er en dygtig og kompetent kvinde, der har styr på sine ting og er god til, på en levende og god måde, at dele viden ud. PS altid glad og tilfreds :)

Jeg vil klart anbefale Lotte til andre. Specielt til at forebygge stress i virksomheder store som små. Herunder ligger også leder kursus, som jeg tænker er rigtig vigtige i forhold til at forsøge at undgå stress i blandt medarbejdere og ledere.

Jeg har lært meget om mig selv og min personlighed, og hvordan min kommunikation bliver opfattet af andre. Dertil har vi talt om nogle værktøjer, som jeg kan gøre brug af i hverdagen for at lette kommunikationen og på den måde nedbringe misforståelser.

Lotte har en god professionel måde at vejlede på, dertil er hun en person man nemt og hurtig får et godt tillidsforhold til. Jeg tænker det særlige er hendes mange års erfaring, i at arbejde med mennesker, og har derfor nemt ved at sætte sig ind i de problemer jeg har stået i.

Lottes lederkursus har uden tvivl været det bedste kursus jeg har været på. Det har blandt andet lært mig vigtigheden i at kende sig selv, før jeg kan lede andre.

Esben Winther - Hundelev Auto

Birte Christiansen - Dybdahl Erhvervstøj 

Morten Johansen - Nordjysk Vvs

Rikke Kjølby Krøger

Annika Krog - Dybdahl Erhvervstøj

Anders Højholt Nielsen - Bagterp Vvs