Saltum menighedsråds evaluering af forløbet

1. Hvad har du lært på uddannelsen?

Indsigt i egne og de øvrige typers kompetencer og svagheder. - Indblik i andres måde at reagere på, og et øget fokus på hvordan forskellige typer kan samarbejde, større forståelse for kollegaerne. - Blevet bevidst om at vi er forskellige, men alle har meget at bidrage med. - En fantastisk forståelse for de forskellige typer, og mig selv. Hvorfor vi er som vi er, og reagere som vi gør. Et ….. redskab og viden jeg gerne ville have haft meget tidligere i mit liv.

2. Hvordan kan du anvende uddannelsen i dine opgaver?

Nemmere ved at forstå kollegaer og brugere til kirkegården og hvordan man skal tackle dem. - At tænke mål, strategi og fastholdelse og at bruge typerne konstruktivt. - Hvordan kan man undgå at anvende det? - Føle mig mere sikker. - I forhold til sammensætningen af grupper, både udvalg og personale. - Det giver god opmærksomhed på arbejdspladsens styrker og svagheder. Hvor vi er gode og hvor vi skal have øget opmærksomhed og øget indsats. - Ved at man ved hvordan de andre typer er og lidt om hvad de tænker og gør tingene. - Jeg kan udvikle min interageren og dialog med de øvrige medlemmer.

3. Hvad syntes du om rammerne for uddannelsen herunder stemning, fortrolighed, tryghed?

De har været gode, men det er nok også fordi vi kender hinanden godt i forvejen. - Det har også været trygt, og fortrolighed med Lotte. - Jesper er kompetent, rolig, tillidsvækkende og vældig godt forberedt. - Det har været kanon godt og det har været rigtig dejligt at have alene tid med Lotte. - Den sidder lige i skabet! Kort og godt. - Det har være meget lærerigt. - Trygt miljø, med plads til grin og uenigheder.

Jetsmark kirkes medarbejdere