Lotte Krøger Mail: kroegeroglemme@outlook.dk - Tlf: 28 29 86 07

Se "fanerne" i menuen for:  Erhverv Privat Foredrag Mindfulness

Lotte Krøger Mail: kroegeroglemme@outlook.dk - Tlf: 28 29 86 07

Stress - Styrk din balance og forebyg overbelastnig

Stress er som begreb blevet populært at anvende meget bredt og som årsag til alle former for mistrivsel.

Stress er, om nødvendigt, kroppens evne til at generere store mængder energi. Stress er en tilstand – ikke en lidelse eller sygdom Stressrelateret belastning er en lidelse, og akkumuleret over tid kan det resultere i både psykiske og fysiske skader. 

Stress eller travlt?

Der er stor forskel på om du har travlt eller om du har stress. Du behøver ikke have stress fordi du har travlt. Du behøver heller ikke have travlt fordi du har stress.

Det siger kunder om Lotte som Stresskonsulent

Kvinde 53 år:

Kære Lotte Tusind Tak til dig, - min fantastisk stresskonsulent. Det var et rigtig skønt og lærerigt forløb for mig. Tak for din søde og oprigtige væremåde. - Det var en gave, at blive coachet af dig.

Kvinde 52 år:

Jeg kom til at reflektere over alle ”mine egne regler”, er de nu nødvendige? Prioritere min tid. Bevidst om at prøve ikke at lade mig unødigt bekymre om, hvad der måske kan ske.

Lotte er en super skøn person, - varm, glad, nærværende, empatisk, naturlig, lyttende og rummelig, - ingen fordomme eller bedrevidenhed. Og god til at formidle det teoretiske/faglige i forløbet.

Det har været så dejligt, lærerigt og befriende at tale med Lotte, - vores samtaler har været dybe og meget værdifulde for mig. – Var altid glad og på en måde lettet efter hver samtale.

Lotte er rigtig god til analysere, det jeg fortæller hende. Hun sætter ”fingeren” lige der, hvor jeg ikke altid handler lige hensigtsmæssigt ifht. at passe på mig selv. – Og stiller venlige spørgsmål til det, - så jeg selv får ”åbnet øjnene for uhensigtsmæssighederne”. Og Lotte har desuden via samtale støttet ved at lytte og stille spørgsmål, - og komme med venlige, velmente puf til at komme i den rigtige retning og søge hjælp.

Jeg har fået åbnet øjnene for, hvad der stresser mig. Jeg tænker og reflektere over det, - og bruger de teorier, redskaber og konklusioner Lotte og jeg kom frem til, som kan hjælpe mig.

Det har været et meget givtigt forløb for mig, at få den gave at tale med Lotte. Jeg vil til enhver tid kunne anbefale dygtige, skønne Lotte til andre. Jeg tænker mange situationer, - alle der har brug for at få hjælp til, at få taget hånd om de udfordringer, de står overfor – uanset hvad de handler om.

Kvinde 51 år:

Jeg oplever Lotte som værende meget empatisk og lyttende. Hun var rigtig god til at stille opfølgende spørgsmål, når jeg reflekterede over de modeller, hun præsenterede mig for.

Endvidere var Lotte god til at opmuntre mig og bibringe lysten til at gøre en forskel for mig selv, således jeg kunne komme ud af den stress-spiral, jeg var havnet i.

Lotte var meget opmærksom på min mentale tilstand, når vi mødtes, hvilket gjorde at hun var god til at anvende den eksakte teori, der gav bedst udbytte for mig, under vores samtaler.

Lotte var meget alsidig i sine metoder. Fx blev nogle af vores samtalerne kombineret med en gåtur eller en mindfulnessøvelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lotte til andre stressramte. Hun reflekterer meget over den feedback, hun får efter hvert møde, og hun møder altid yderst velforberedt op til det efterfølgende møde.

Endvidere er det en force, at Lotte selv "har været dèr" og selv har prøvet, både mentalt og fysisk, hvilke påvirkning en stressfyldt hverdag har på det enkelte individ.

Det har altid været let at forklare de udfordringer, jeg har stået i til Lotte. Og hun har været god til at projektere de anvendte modeller over på hverdagssituationer, hvilket gør de faglige termer lettere at forstå.