Vandet løber den mest effektive vej - gør du?

Vandet løber den mest effektive vej - gør du?

Efter rigtig mange år som coach er ”værktøjet” blevet en del af mit DNA.

Du har selv et billede af retningen for din udvikling, og jeg har erfaringen til at inspirere dig til at få øje på nye eller større ressourcer i dig selv eller i andre.

Min kompetence som coach gør mig i stand til at guide dig og udstyre dig med de redskaber, der kræves for at praktisere coaching. Jeg er ikke bare en spørger; jeg er en facilitator, der hjælper dig med at finde de rette svar.

Min målsætning er at sætte gang i din personlige eller professionelle udvikling i den retning, du stræber efter.


For mig må coaching aldrig forblive en stiv og uforanderlig model. Det skal derimod kontinuerligt udvikles og skræddersys efter individet - om det er en medarbejder, en leder eller en kunde. Forandringer og udvikling skal springe ud indefra og strække sig udad ved hjælp af coaching. Du sætter dine egne mål, og jeg guider dig i retning af at nå disse mål gennem coaching. Sammen skaber vi en vej, der realiserer dine ambitioner og potentielle forandringer.

Det siger kunder om coaching hos KrøgerLemme

Mand, 31 år, Advokat

Jeg fik defineret et mål og specificeret en plan for, hvordan jeg skal nå dette mål. Dette gav mig struktur på et område (min personlige karriereudvikling), der ellers har været præget af tilfældighed, og dette værktøj giver modtageren følelsen af kontrol, fremdrift og udvikling.

Lottes særlige evner som coach er kombinationen af på den ene side at være empatisk og tillidsvækkende og på den anden side evnen til at sætte sig ind i netop dét, der er helt særligt ved modtagerens situation (det være sig evner, begrænsninger, relationer og ydre forhold mv.)

Det er en oplevelse af at opnå sine konklusioner og delmål selv, hvilket er ekstremt tilfredsstillende, skønt man ved nærmere refleksion er umærket klar over, at konklusionerne og delmålene ikke var blevet opnået – eller i hvert fald ikke var blevet opnået nær så effektivt – uden den pågældende støtte og rådgivning. 

Jeg har forstået vigtigheden af at arbejde struktureret og målrettet med alle aspekter af mit professionelle virke, også de forhold der vedrører mig selv og ikke ”opgaven”. Dette tror jeg også vil forbedre mine lederevner. 

Jeg vil anbefale min coach til at yde talentudvikling af eksempelvis unge ledere/professionelle. Her har hun uden tvivl nogle særlige evner.

Lottes uddannelse som coach

I 2001 fik jeg min første coach uddannelse, hvorefter jeg uddannede et større antal fagcoach og ledercoach.

I 2021 gennemførte jeg en overbygning på min coachuddannelse og er nu certificeret NPCS coach fra ”Vælds Uddannelse og Coaching” jeg har under uddannelsen oplevet stort kompetence løft og viden løft. Hos Vælds udføres undervisningen med omhug, høje kvalitetskrav, let forståelighed og med stor fleksibilitet.