Vandet løber den mest effektive vej - gør du?

Vandet løber den mest effektive vej - gør du?

Efter rigtig mange år som coach er ”værktøjet” blevet en del af mit DNA.

Du har selv et billede af retningen for din udvikling, og jeg har erfaringen til at inspirere dig til at få øje på nye eller større ressourcer i dig selv eller i andre.

Jeg har kompetence til at coache dig og til at give dig redskaberne til at udøve coaching.

Som din coach stiller jeg de rigtige spørgsmål, men det er udelukkende dig der kan give de rigtige svar. Formålet er at sætte gang i en personlig- eller faglig udvikling i den retning, du ønsker.

Coaching må aldrig blive en statisk model, men skal udvikles og anvendes med udgangspunkt i medarbejderen, lederen eller kunden. Forandringerne og udviklingen virker indefra og ud ved anvendelse af coaching. Du sætter selv dit mål, jeg coacher dig i retning mod at opnå dit mål.

Det siger kunder om coaching hos KrøgerLemme

Mand, 31 år, Advokat

Jeg fik defineret et mål og specificeret en plan for, hvordan jeg skal nå dette mål. Dette gav mig struktur på et område (min personlige karriereudvikling), der ellers har været præget af tilfældighed, og dette værktøj giver modtageren følelsen af kontrol, fremdrift og udvikling.

Lottes særlige evner som coach er kombinationen af på den ene side at være empatisk og tillidsvækkende og på den anden side evnen til at sætte sig ind i netop dét, der er helt særligt ved modtagerens situation (det være sig evner, begrænsninger, relationer og ydre forhold mv.)

Det er en oplevelse af at opnå sine konklusioner og delmål selv, hvilket er ekstremt tilfredsstillende, skønt man ved nærmere refleksion er umærket klar over, at konklusionerne og delmålene ikke var blevet opnået – eller i hvert fald ikke var blevet opnået nær så effektivt – uden den pågældende støtte og rådgivning. 

Jeg har forstået vigtigheden af at arbejde struktureret og målrettet med alle aspekter af mit professionelle virke, også de forhold der vedrører mig selv og ikke ”opgaven”. Dette tror jeg også vil forbedre mine lederevner. 

Jeg vil anbefale min coach til at yde talentudvikling af eksempelvis unge ledere/professionelle. Her har hun uden tvivl nogle særlige evner.

Lottes uddannelse som coach

I 2001 fik jeg min første coach uddannelse, hvorefter jeg uddannede et større antal fagcoach og ledercoach.

I 2021 gennemførte jeg en overbygning på min coachuddannelse og er nu certificeret NPCS coach fra ”Vælds Uddannelse og Coaching” jeg har under uddannelsen oplevet stort kompetence løft og viden løft. Hos Vælds udføres undervisningen med omhug, høje kvalitetskrav, let forståelighed og med stor fleksibilitet.