Lotte Krøger Mail: kroegeroglemme@outlook.dk - Tlf: 28 29 86 07

Lotte Krøger Mail: kroegeroglemme@outlook.dk - Tlf: 28 29 86 07

Kvalificeret anvendelig lederudvikling.

Holdstart 7. September 2022.

Kontakt mig hvis du vil høre mere om Lederudviklingsforløbet.

Jeg har været operationel chef og uddannelseschef for 500+ ledere og medarbejdere.

Mit mål er, sammen med dig og din virksomhed, at skabe en forholdsvis hurtig og samtidig vedvarende positiv effekt på dit talent som leder. Hurtig, fordi jeg arbejder med anvendelige små skridt, der skaber daglige sejre. Vedvarende, fordi vi sammen skaber rammerne og de mange små skridt, som sammenlagt skaber udviklingen.

Du kan være

👍Nyudnævnt leder, der har behov for sparring og et godt udgangspunkt for at blive leder af gavn og ikke blot af navn.

👍Mangeårig leder, der føler behov for ny inspiration til at fastholde dit talent.

👍Ejerleder, der har en stor produktviden og et ønske om at styrke dine lederkompetencer.

Når du indleder samarbejde med mig, får du mere end min mangeårige erfaring. Jeg er certificeret stresskonsulent (2020), og kan dermed styrke dig i at have fokus på at håndtere presset, og understøtte en sund og produktiv virksomhedskultur. En af forudsætningerne for et succesfuldt forløb er, at vi tager kompleksiteten ud af processen, og sammen skaber en positiv, anvendelig og vedvarende udvikling.

I et lederudviklingsforløb hos mig indgår der både holdundervisning og individuelle forløb, derfor planlægger jeg, sammen med lederen, individuelle udviklingsplaner. Jeg har ingen færdige pakkeløsninger, da min erfaring er, at vedvarende lederudvikling skabes med udgangspunkt i den enkelte leder. At alle ledere skulle have et behov for al undervisning, er tids- og omkostningsspilde.

Lederudvikling hos Hytek - Lars Juul,  Hjørring Vandselskab - Arne Larsen, VP Nord - Rasmus Pedersen, Aalborg Energie Technik - David Kjølby Larsen, Hjørring Elektro Service - Martin Nordenbæk og Sindal Varmeforsyning - Steffen Gram

Lederudvikling hos Hytek - Lars Juul, Hjørring Vandselskab - Arne Larsen, VP Nord - Rasmus Pedersen, Aalborg Energie Technik - David Kjølby Larsen, Hjørring Elektro Service - Martin Nordenbæk og Sindal Varmeforsyning - Steffen Gram

Kunders anbefaling af Lederudviklingsforløb

______________________________________________________________________________________

Lottes lederkursus har uden tvivl været det bedste kursus jeg har været på. Det har blandt andet lært mig vigtigheden i at kende sig selv, før jeg kan lede andre.

_______________________________________________________________________________________

Et kursus ved Lotte er helt klart anbefalingsværdigt. Hun formår at gøre de forskellige emner håndgribelige og personlige, og sætter sig ind i de problemstillinger hver enkelt kursusdeltager står med. Lotte er en person med stor erfaring specielt inden for ledelse og håndtering af stress, som hun gerne deler ud af. Venlig hilsen Martin Nordenbæk

Jeg har lært meget om mig selv og min personlighed, og hvordan min kommunikation bliver opfattet af andre. Dertil har vi talt om nogle værktøjer, som jeg kan gøre brug af i hverdagen for at lette kommunikationen og på den måde nedbringe misforståelser.

Lotte har en god professionel måde at vejlede på, dertil er hun en person man nemt og hurtig får et godt tillidsforhold til. Jeg tænker det særlige er hendes mange års erfaring, i at arbejde med mennesker, og har derfor nemt ved at sætte sig ind i de problemer jeg har stået i.

_______________________________________________________________________________________

Lotte er en dygtig og kompetent kvinde, der har styr på sine ting og er god til, på en levende og god måde, at dele viden ud. PS altid glad og tilfreds :)

_______________________________________________________________________________________

Jeg vil klart anbefale Lotte til andre. Specielt til at forebygge stress i virksomheder store som små. Herunder ligger også leder kursus, som jeg tænker er rigtig vigtige i forhold til at forsøge at undgå stress i blandt medarbejdere og ledere.